NLP Uddannelser

 af Helle Dyrting

Colinco Institute tilbyder NLP Uddannelser på alle tre niveauer samt et intensivt 3 dages NLP kursus "NLP Kernekursus".

NLP Master Trainer Helle Dyrting er den centrale underviser på alle Colincos NLP uddannelser.

Vi tilbyder ikke NLP som åbne uddannelser, de afholdes internt i virksomheder og organisationer, eller når et hold på anden vis har samlet sig og ønsker uddannelse indenfor NLP.

Går I med overvejelser om en NLP uddannelse, eller vores intensive 3 dages NLP kursus, afholdt internt hos jer, er I velkomne til at kontakte Helle Dyrting og høre nærmere. Dels høre om de mange gode grunde til at gøre dette, og få råd og vejledning til forberedelserne.

Er I én eller flere, men ikke er nok til at udgøre et helt hold, er I velkommen til at kontakte os og høre, om der er et internt hold under planlægning et sted, hvor flere kan deltage.

                                    -- o --

NLP er med sin måde at arbejde på - og med intentionen og de forståelser og holdninger, der ligger bag - et vigtigt udgangspunkt for vores arbejde i Colinco Institute.

Colincos grundlægger, Helle Dyrting, er NLP Master Trainer, uddannet og certificeret i USA hos NLP Master Trainer John Overdurf og NLP Master Trainer Julie Silverthorn. Charlotte Bering er NLP Træner. Vi bruger NLP hver dag, i vores konsulentarbejde, i udviklingen af vores materialer og i undervisningen på vore kurser og uddannelser.

Vores koncept "Colinco Systemet" bygger på en videreførelse af NLPs tænkning, ført fra det personlige ud i det kollektive felt. Dette er skildret i Helle Dyrtings bog"Fællesskabets skjulte kræfter". Ordet "Colinco" står for kollektiv intelligent kommunikation.

Vi synes, at NLP er udtryk for følelsesmæssig intelligens, med sin forståelse af mennesker og af hvordan vi opnår positive resultater, enkeltvis og i interaktion med hinanden. Og vi kan godt lide NLPs tilgang: At se på hvordan vi mennesker gør - og så ud fra det lave enkle værktøjer, vi selv kan bruge - værktøjer, der skaber forandring.

NLP uddannelser passer godt ind i vores øvrige uddannelsestilbud, hvor elementer fra NLP også indgår. Og hvor vi har skabt en videreudvikling af NLP. Dette ses meget tydeligt i vores korte kurser om  kommunikation og præsentation.  Og så selvfølgelig i vores Lederuddannelse om Colinco Systemet - den kollektive version af NLP.

 

nlp foren logo

Colinco Institute er medlem af NLP Foreningen i Danmark og vores NLP uddannelser er godkendt af denne.

abnlp5cm

Colinco Institute er certificeret medlem af The American Board of Neuro-Linguistic Programming ABNLP. Helle Dyrting er ABNLP certificeret NLP Master Trainer.

anlp5cm

Helle Dyrting er certificeret Trainer Member of ANLP International.

hnlp5cm

Colinco Institutes NLP uddannelser v/ NLP MasterTrainer Helle Dyrting er godkendt af HNLP "The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology" ved NLP Master Trænerne John Overdurf og Julie Silverthorn. Desuden har vores NLP Træner uddannelse en særlig anbefaling med fra disse to.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev