NLP Træner Uddannelse I Danmark

af Helle Dyrting

Uddannelsen beskrives lidt længere nede.

Colinco Institute tilbyder NLP Uddannelser på alle tre niveauer samt et intensivt 3 dages NLP kursus "NLP Kernekursus". Læs om uddannelserne og kurset under denne menu.

NLP Master Trainer Helle Dyrting er den centrale underviser på alle Colincos NLP uddannelser.

Vi tilbyder ikke NLP som åbne uddannelser, de afholdes internt i virksomheder og organisationer, eller når et hold på anden vis har samlet sig og ønsker uddannelse indenfor NLP.

Går I med overvejelser om en NLP uddannelse, eller vores intensive 3 dages NLP kursus, afholdt internt hos jer, er I velkomne til at kontakte Helle Dyrting og høre nærmere. Dels høre om de mange gode grunde til at gøre dette, og få råd og vejledning til forberedelserne.

Er I én eller flere, men ikke er nok til at udgøre et helt hold, er I velkommen til at kontakte os og høre, om der er et internt hold under planlægning et sted, hvor flere kan deltage.

                                    -- o --

NLP Træner Uddannelse i Danmark

nlpblomst2

Colincos ”NLP Træner Uddannelse i Danmark” er godkendt af NLP Master Trainer John Overdurf og NLP Master Trainer Julie Silverthorn fra USA, hos hvem Helle Dyrting er certificeret NLP Master Trainer. Dit NLP Trænerbevis vil være påtrykt følgende:

"This NLP Trainers Training is recognized and approved by NLP Master Trainers John Overdurf and Julie Silverthorn. It adheres to the ABNLP and ANLP Standards of an NLP Trainers Training."

For at tilmelde dig alle tre moduler og hermed certificering til NLP Træner, skal du være NLP Practitioner og have afsluttet eller være i gang med en NLP Master Practitioner.

Ønsker du kun de to undervisningsmoduler, kræves ingen forudgående NLP uddannelse. Du får et bevis på at du er Træner, ikke NLP Træner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på uddannelsen, der er og bliver en af de helt store oplevelser for livet! 

Læs teksten fortløbende eller klik ind på de enkelte afsnit:

To målgrupper
Varighed og tider
Hvorfor tage denne NLP Træner Uddannelse
Uddannelsens opbygning
Hovedsegmenter
Referencer fra tidligere deltagere på uddannelsen

nlp trner colinco c

 
To målgrupper

Colincos NLP Træner Uddannelse er rettet mod to målgrupper:

 • De der ønsker at blive certificerede NLP Trænere med ret til at udbyde NLP Practitioner og NLP Master Practitioner uddannelser. I dette tilfælde er alle tre moduler obligatoriske.
 • De der udelukkende ønsker uddannelsen på grund af den opkvalificering og træning, man får som underviser, oplægsholder eller andet. Og på grund af den personlige udvikling, som NLP Træner Uddannelsen udgør for alle, der tager den. I dette tilfælde er kun modul 1 og 2 obligatoriske.

Ligger afslutningen af en Master Practitioner, du er i gang med, efter sidste modul på træneruddannelsen, vil du først modtage dit NLP Træner certifikat, når bestået Master Practitioner kan dokumenteres.

Det vil fremgå af det Trænerbevis, man får, hvorvidt man har gennemført to eller tre moduler af NLP Træner Uddannelsen.

Forskellen på de to beviser er, at du med NLP Træner beviset certifceres til - i overensstemmelse med alle gældende internationale standarder - at kunne uddanne og certificere NLP uddannelser på niveauerne under NLP Træner Uddannelsen.

I det tilfælde, at man fravælger modul 3, som er det certificerende modul, er man velkommen til på et senere tidspunkt at tage modul 3 og dermed den fulde NLP Trænercertificering, hvis man skulle ønske det. Man er ligeledes særdeles velkommen til at være til stede på modul 3 og opleve demoerne og præsentationerne sammen med holdkammeraterne.

 


Varighed og tider

Uddannelsens består af tre moduler: to undervisningsmoduler, begge på 6 dage, og et evaluerings- og certificeringsmodul på 4 dage.

Undervisningstiderne er:
Kl. 10-11.30 Ekstra sessioner og forberedelsestid
Kl. 12-18.00 Hoved segmenter - Undervisning i kerne kompetencer
Kl. 19-20.30 Ekstra sessioner og forberedelse

 


Hvorfor tage denne NLP Træner Uddannelse
Vi lægger meget vægt på at skabe et lærende, støttende, udforskende og samtidig udfordrende miljø, som skaber de betingelser der skal til, for at du kan blive en rigtig dygtig og kompetent NLP Træner. Vi er klar til at gøre, hvad der skal til, for at du bliver en 100% kongruent NLP Træner. Der skal ikke herske tvivl om, at når du står der og modtager dit NLP Træner certifikat, så ved både du, vi og de andre, at du virkelig har fortjent det.

NLP Træner uddannelsen kan ses som et avanceret pædagogikum, hvor du finder ind til den du virkelig er som underviser samtidig med, at du ved, at du behersker stoffet og alle de facetter, som gør dig til en dygtig underviser.

 


Uddannelsens opbygning
Uddannelsen er opbygget af 2 undervisningsmoduler af hver 6 dages varighed og af et evaluerings- og certificeringsmodul på 4 dage.

For at blive certificeret NLP Træner kræves deltagelse i alle 12 undervisningsdage (2 moduler) samt deltagelse i og beståelse af samtlige evalueringssegmenter på sidste modul.

Det er som nævnt muligt at tage de 2 undervisningsmoduler og enten ikke ønske eller blot udskyde evaluering og certificering til et senere hold.

Der er adskilt tilmelding til de 2 undervisningsmoduler og til evaluerings- og certificeringsmodulet.

Uddannelsen opbygning består af hovedsegmenter, som dækker undervisningen i NLP Træner kerne kompetencerne, og af ekstra segmenter, hvoraf nogle er obligatoriske og andre er valgfrie.

 


Hovedsegmenter
Disse undervisningssegmenter danner kernen i det indholdsmæssige stof, som skal læres og integreres på NLP Træner uddannelsen.
De Træner kernekompetencer, som du vil opbygge i denne uddannelse lever op til ABNLP’s standarder.
En NLP Træner skal på tilfredsstillende niveau vise/opfylde følgende adfærdsmæssige kompetencer:

 1. Fuldstændig adfærdsmæssig kompetence i alle NLP Practitioner og Master Practitioner kompetencer - evnen til at gennemføre alle Practitioner og Master Practitioner niveau teknikker samtidig, både åbent og ”skjult”.
 2. Vise evne til at skifte mellem indhold og form (mellem oplevelse og betegnelse).
 3. Evnen til at gøre (vise), hvad man underviser i og undervise i det man gør, og at benævne det lingvistisk/verbalt. (Modellere sig selv)
 4. Demonstrere præsentations- og undervisningsfærdigheder
 5. Fremvise en personlig stil og kunstnerisk dygtighed (som indikerer, at den nye træner integrerer færdigheder i sin egen adfærd).
 6. Viser en forståelse for NLP Practitioner og Master Practitioner undervisnings processen.

Dette betyder bl.a., at du som ny NLP Træner lærer:

 • at elicitere tilstande og hvordan man ankrer den bedste tilstand under træningen for at sikre læring
 • hvordan man som træner kan bruge "chaining" og ankring i undervisning
 • variation i V - A - K
 • sammenkædede loops, metaforer og historiefortælling
 • skjulte kommandoer
 • hvordan man kommunikerer direkte med det ubevidste sind i en lærende sammenhæng
 • hvordan man inddrager det bevidste for at sikre balance

  og meget mere.


Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at ringe til Helle Dyrting på 4017 2032 og høre nærmere.

 


 
Referencer fra NLP Træner Uddannelsen

Karin Høj Hansen:
”Jeg er lykkelig for at jeg har mødt jer – I er eminente til at udvikle mennesker både personligt og fagligt. I har givet uddannelse et nyt perspektiv, jeg ville ønske hele verden kunne få den fantastiske oplevelse at blive undervist af jer.Jeg har stået på kanten så mange gange i denne uddannelse, hver gang har I kunnet rumme mig og ført mig videre. Jeg takker af hjertet for at jeg har mødt jer alle 4.Og Helle: Du er stjernen af alle undervisere. Du er en fabelagtig, fantastisk, inspirerende og vidende underviser, der fører os af sted på hver vores rejse både personligt og fagligt på en måde, så vi ikke kan lade være med at kigge ind i det næste rum.”

Søren Dige:
”Man er absolut i trygge og meget kyndige hænder. Det er uden for rækkevidde”.

Mikael Hermansson:
”I giver feedback på en vidunderlig måde. Jeg er imponeret over, hvordan I time efter time kan sidde og opfange så utrolig meget. Jeg følte ren glæde ved at modtage den, fik stor lyst til at bruge den og integrere den – for eksempel da jeg uden modstand gik i gang med at ændre en næsten 40 år gammel adfærd.”


Camilla Juliussen
:
”Jeg har oplevet en stor glæde ved at møde, opleve, skabe noget og udvikle mig sammen med så mange forskellige og fantastiske mennesker. Jeg har været imponeret over jeres fabelagtige evne til at give en meget grundig og velplaceret feedback – både i forhold til ressourcer og udviklingspunkter. 
Helle: Der er mange mennesker, der har skabt bevidste og ubevidste ankre i mig, men kun få mennesker har skabt så mange ankre, som jeg meget ofte udløser og bruger, når jeg vil sætte mig selv i en ressourcefuld tilstand. Du er et af disse få mennesker, og det skal du have min dybeste tak for. Din næsten skræmmende indsigt og varme omsorg for andre mennesker er meget fascinerende. Selv sorte og mørke sandheder bliver lyse og smukke, når de har været ”igennem” dig. Du er meget direkte på den mest respektfulde måde, jeg har oplevet. Befriende og beundringsværdigt. Og så lige HUMOR, HUMOR, HUMOR. Det er lige noget for mig.”

Charlotte Planfelt:
”Det har været et kæmpestort og lækkert stykke arbejde at tage uddannelsen, og undervisningen passer fantastisk til mig – også selv om jeg blev ramt af ”stress-chock”, når vi fik fem minutter til at forberede et eller andet. Jeres helt fantastiske menneskesyn og indsigt kommer til udtryk i alt, hvad I siger og gør. Jeg vokser og udvikler mig enormt.

René Jensen:
”Uddannelsen har givet mig et meget større kendskab til NLP. Masser af konkrete redskaber, indkapslet i en FORSTÅELSE, der vil betyde meget for mig. Og så at få lov til at modellere fremragende kapaciteter + suveræn kursusform. Tvivler på, det kan gøres bedre. Ganske enkelt!! Er så glad for det enorme fokus på, hvordan man skaber ”tilstande”, og I walker the talk hele vejen! I har gennem det hele helt unikt bevaret et totalt engagement + tænding. DET har i fanme gjort godt. Af hjertet tak.”


Finn Salomonsen
:
”Min bevidsthed om at være inkluderende contra ekskluderende har taget et kvantespring, og har taget mig med! Det har været intensivt med humor, alvor, højt HØJT fagligt niveau. Og en utrolig walk the talk. I gør sgu det, I siger, I gør. I er formidable undervisere, og I har en formidabel evne til at give feedback. Ja, vi var ilde stedt, hvis I ikke mestrede det, men I er så aller…. Dygtige til det på alle planer, at det nærmest er skræmmende. Det VIL jeg også kunne.

9 år i folkeskolen, 3 år i gymnasiet, 4 år på seminariet og 1 år på universitetet. 17 spændende, udviklende og lærerige år. OG jeg har lært mere på de 16 dage denne uddannelse varer. Tak for det!”

Lars Borch Sandborg:
”En forrygende uddannelse. Form og indhold er super. Hele opbygningen med den mange små chunks fungerer bare. Tak for berigende undervisning. Jeg kan ikke specifikt sige, hvad det er, der sker, men det er stort.
Denne uddannelse kan man kalde en kick start i virkelig forståelse af, hvad det vil sige at undervise – et helt igennem kvalificeret forløb. Det har været en kæmpe berigende rejse, og I er fantastiske rejseledere. Jeg kan kun anbefale det på det kraftigste.”

Rikke Godtfredsen:
”Uddannelsen har været en meget stor, lærerig og uforglemmelig oplevelse. Transformationen og den personlige udvikling kombineret med de undervisningsfærdigheder, jeg nu er i besiddelse af, gør, at jeg føler mig klar til at møde verden. ”


Heidi Sohn Højlund:
"Til Helle og Annette: Fantastiske mennesker med fabelagtig faglighed og god menneskelig balance. I er et kanon makkerpar med stor balance og respekt. Det glæder mig stort at have mødt damerne i verdensklasse – alle burde have chancen for at møde jer!"

Malene Silbo Raft:
"Det har været en helt fantastisk oplevelse at være på NLP Træner uddannelsen – meget lærerig. Den bedste uddannelse jeg nogen sinde har taget. Underviserne: Himmelråbende dygtige, enormt vidende og ansvarsfulde.Der har været en forrygende holdånd gennem hele forløbet. Der har virkelig været en vilje til at støtte og hjælpe hinanden."

Lene Brøndum Madsen:
"Uddannelse som NLP træner er helt fantastisk lærerig fagligt og personligt. Helle og Annette er dybt professionelle på alle planer. Forholdet mellem teori og praksis er tilpas og de formår at give feedback og udfordringer præcis i forhold til den enkeltes potentiale og niveau, så hver er sikret optimalt udbytte. Man bliver udfordret til det yderste og personligt lærte jeg langt mere og gennemgik langt støre personlig udvikling end jeg havde turdet håbe. Jeg har på de 2 måneder uddannelsen varede oplevet en kæmpemæssig personlig udvikling som jeg kan og vil bygge videre på resten af livet."

 
Vibeke Weber:
"Træner uddannelsen viste fra dag 1, at det var helt ok med STORE forventninger. Uddannelsen overgik dog langt de store forventninger, og jeg kan stadig ikke fatte alt det, jeg har fået med mig.

Personligt har jeg fået utrolig meget ud af at være ude med Carlos – helt ude på kanten rigtig mange gange. Og der har jeg følt spænding og udfordring – men aldrig skræk (ikke en gang højdeskræk). Hver eneste gang jeg har været inviteret ud på kanten, har jeg fået prompte feedback og anerkendelse for at bevæge mig derud – helt fantastisk.

Til Helle og Annette: Jeres evne til at løfte alle 15cm – vel at mærke 15 cm fra hvor vi hver især startede ud, og hvad det viser hen ad vejen, at vi kan ”tåle” – er imponerende. Vi har ikke bare været på en NLP Træner, vi har været på hver vores NLP træner og dog den samme. Helt fantastisk og smukt. 
Og Annette: Du er så NLP skarp, at jeg er fuldkommen målløs. Du er vanvittig kompetent, krævende på den fine måde og kærligt tilstede. Og Helle: Du er fantastisk, verdensmester i feedback. Jeg har over tid undret mig over, hvad det er, der gør dig til noget helt særligt – det må ligge et sted i dit menneskesyn. Du er og bliver forbilledlig."


Katerina Pitzner
:
"Da jeg skulle tage uddannelsen som NLP Træner havde jeg visse overvejelser om, hvor jeg skulle tage den. Generelt har jeg meget høj værdi på kompetence, kongruens og faglighed. Disse værdier blev matchet til fulde af Helle og Annette. Desuden ønskede jeg en passende mængde udfordring, og de forstod virkelig at invitere alle deltagere til deres næste ”udspring” gennem hele forløbet. Helle og Annette oser af engagement og professionalisme. De tænder lys.

Uddannelsen er fantastisk godt tilrettelagt!! Godt struktureret, gennemtænkt ned i mindste detalje. Vidunderlig vekselvirkning mellem praktisk og teoretisk, mellem skæg og disciplin!

Tak Helle for al lærdom og din uovertrufne skarphed. Du ser ALT, hører ALT, fornemmer ALT og ”afslører” os gang på gang! Du er fantastisk.

Tak Annette for dit enorme engagement, din store faglighed og din professionalisme. Du er super kongruent, you walk the talk!"


Lene Gudik Sørensen
:
"En meget flot tilrettelagt og super flot formidlet uddannelse. Der er dyb kongruens med budskabet – hvilket jo er den allerbedste læringsproces for os.
En meget speciel uddannelse, der foruden de undervisnings- og NLP tekniske dele giver en utrolig spændende og anvendelig indsigt i at anvende tilstande (egne og andres) som effektfuld og positiv driver i samarbejde mellem mennesker."


Henrik Lundgren Brandt
:
"En fantastisk uddannelse der samler NLP på et højere plan og giver unikke værktøjer til formidling."


Dorte Brodén Jarset

"Denne uddannelse rækker langt ud over mine forventninger. Har aldrig lært så meget og på så kort tid.
For alle der underviser, ønsker at beskæftige sig med undervisning eller i øvrigt udfordre sig selv, kan denne træneruddannelse anbefales på det varmeste.
Jeg har fået nogle fantastiske ”værktøjer” i hænderne og har på rekord tid oplevet hvilken enorm forskel, det giver i en undervisningssituation. Det er en træning på et meget højt niveau givet af de mest kompetente undervisere, jeg nogen sinde har haft. Undervisere der også tager vare på hver og en af deltagerne og som giver en feedback, der er virkelig er brugbar til næste step. Kære Helle og Annette: I er bare fantastiske hver for sig og sammen. Tusind tak for det, I har givet mig."

 
Karin C.T. Torndyb:
"Uddannelsen oversteg mine forventninger med mange mileskridt!Helle og Annette – I er KANON. I har et rigtig godt samspil. Jeg er ikke i tvivl om, hvorfor vi gerne vil lære lige præcis det stof, I underviser i.Jeg har godt kunnet lide den måde, I giver feedback på, meget detaljeret og det synes jeg er kanon. Det har været meget meget lærerigt. I er bare skønne."
 

Ann K. Tvilling:
"NLP Træner uddannelsen har givet mig et fabelagtigt og velplaceret boost: mod nye mål, ny faglighed og nye tilstande. I er rollemodeller, og I gør med stor kongruens det, I siger, vi skal gøre.Indholdet kan, ud over NLP Træner arbejde, transformeres direkte til mit arbejde som underviser og vejleder i en formel uddannelsesinstitution."


Torben A. Lange, Adm. Direktør, OMI A/S:
"Denne NLP Træner Uddannelse er ikke blot excellent, den er outstanding. Annette Kledal og Helle Dyrting er fremragende instruktører, der trækker tilhørerne op på højt niveau. Der er tale om et omfattende og hårdt program med et stort pensum og passende personlige udfordringer. Den afsluttende evaluering er omhyggelig og fair, og der stilles store, relevante krav."


Finn Sørensen, NLP Psykoterapeut & Træner, Hypnoseterapeut
:
"NLP Træner Uddannelsen er en af de bedste gaver, jeg nogen sinde har givet mig selv. Helle og Annette formår at skabe det ultimative lærende miljø. Jeg har fornemmelsen, at alt nyt stof, I har præsenteret, har jeg integreret. Når jeg i dag læser manualen, behøver jeg blot at skimme for at kunne nikke genkendende til alt! Det fortæller mig, at I gennem jeres helt eminente form får serveret hver del af indholdet som en lækkerbidsken."


Lone Korsbæk, Coach:
"Det er den bedste og mest læringsmættede uddannelse, jeg nogen sinde har taget. Og en stor del af hemmeligheden ligger i, at underviserne formår at skabe et helt unikt læringsrum, der gør det muligt for den enkelte kursist at foretage kvantespring i sin kompetenceudvikling. Intet mindre. Og det sker tilmed i en atmosfære af energi og overskud."


Jonna Ravnkilde Møller
:
"Jeg er glad for at jeg valgte at tage min NLP Træner Uddannelse hos Helle og Annette. Jeg har ikke fortrudt et sekund. Meget kompetente træners trænere, de udstråler at de gerne vil give deres meget store viden videre. Glæder mig til at komme endnu mere ud og bruge den viden Helle og Annette har beriget mig med. Tak, tak. Stort tak."

                                          -- o --

 

nlp foren logo

Colinco Institute er medlem af NLP Foreningen i Danmark og vores NLP uddannelser er godkendt af denne.

abnlp5cm

Colinco Institute er certificeret medlem af The American Board of Neuro-Linguistic Programming ABNLP. Helle Dyrting er ABNLP certificeret NLP Master Trainer.

anlp5cm

Helle Dyrting er certificeret Trainer Member of ANLP International.

hnlp5cm

Colinco Institutes NLP uddannelser v/ NLP MasterTrainer Helle Dyrting er godkendt af HNLP "The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology" ved NLP Master Trænerne John Overdurf og Julie Silverthorn. Desuden har vores NLP Træner uddannelse en særlig anbefaling med fra disse to.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev