NLP Kernekursus 3 dage

af Helle Dyrting

 

indføring og træning i de grundlæggende NLP værktøjer

nlp kernekursus logo 8cm

Uddannelsen beskrives lidt længere nede.

NLP Master Trainer Helle Dyrting er den centrale underviser på alle Colincos NLP uddannelser.

Vi tilbyder ikke NLP som åbne uddannelser, de afholdes internt i virksomheder og organisationer, eller når et hold på anden vis har samlet sig og ønsker uddannelse indenfor NLP.

Går I med overvejelser om en NLP uddannelse, eller vores intensive 3 dages NLP kursus, afholdt internt hos jer, er I velkomne til at kontakte Helle Dyrting og høre nærmere. Dels høre om de mange gode grunde til at gøre dette, og få råd og vejledning til forberedelserne.

Er I én eller flere, men ikke er nok til at udgøre et helt hold, er I velkommen til at kontakte os og høre, om der er et internt hold under planlægning et sted, hvor flere kan deltage.

-- o --

NLP Kernekursus 3 dage

NLP Kernekursus er et koncentrat af de grundlæggende kommunikationsværktøjer i NLP, træning i at sætte mål og forståelsen af, at man selv har ansvaret for ens egen indre virkelighed.

Kurset afholdes inhouse hos jer. Det varer 3 dage. Hvis I er nogle stykker, der gerne vil på kurset, men er I ikke nok til et helt hold, så kontakt os. Måske er der en anden arbejdsplads, der p.t. påtænker afholdelse af kurset, hvor I vil kunne deltage.

 

Indhold
NLP Kernekursus er bygget op omkring:


- Modellen af verden Vi oplever ikke verden som den er. Vi oplever en indre subjektiv gengivelse af verden. Så ét menneskes forståelse er ikke den samme, som et andet menneskes. Det er her de fleste kommunikationsproblemer opstår. Vi taler forbi hinanden, fordi vi dybest set ikke taler om det samme. Hvordan kan vi formidler vores egen model af verden, og hvordan forstå et andet menneskes model af verden?


- kalibrering, evnen til at aflæse et andet menneske og gennem observation fange de tegn, der fortæller én, hvordan man skal rette sin egen kommunikation ind, så man taler det sprog, den anden forstår


- rapport, hvordan skaber man god kemi mellem sig selv og et andet menneske, der hvor kemien ikke er opstået af sig selv. Vi tror, vi kan med nogen og ikke med andre, men faktisk er det muligt at skabe god energi med de aller fleste


- mål, hvordan laver man et smart mål, hvilket vil sige et mål, der har en indbygget sikring omkring at lykkes. Mange har mål. Mange har mange mål. Færre lykkes med at realisere dem. Men det kan der gøres noget ved.


- tilstand, forstå at samtlige tilstande og følelser, vi rummer, er nogle, vi selv har skabt. Ligesom vi laver vores egen model af verden skaber vi også den tilstand, vi til hver en tid føler inden i os. De mekanismer, vi bruger til at skabe de tilstande, kan man lære at styre, så man i langt højere grad bliver herre/frue i eget hus. Tilstand er ikke noget, man kun selv oplever inden i. Det er faktisk noget, der smitter / bliver opfattet af andre.


Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at ringe til Helle Dyrting og høre nærmere.

 -- o --

 

nlp foren logo

Colinco Institute er medlem af NLP Foreningen i Danmark og vores NLP uddannelser er godkendt af denne.

abnlp5cm

Colinco Institute er certificeret medlem af The American Board of Neuro-Linguistic Programming ABNLP. Helle Dyrting er ABNLP certificeret NLP Master Trainer.

anlp5cm

Helle Dyrting er certificeret Trainer Member of ANLP International.

hnlp5cm

Colinco Institutes NLP uddannelser v/ NLP MasterTrainer Helle Dyrting er godkendt af HNLP "The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology" ved NLP Master Trænerne John Overdurf og Julie Silverthorn. Desuden har vores NLP Træner uddannelse en særlig anbefaling med fra disse to.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev