Målsætning

af Helle Dyrting

Kender du forskellen på det blot at vide, at man får sommerferie på et tidspunkt, og så den situation hvor man har besluttet, hvor man skal hen, har købt billetten, har fundet hotel, har kigget på billeder af det sted, man skal hen, og så blot følger spændt med i temperaturkurverne for at se, om nu vejret bliver ligeså solrigt eller snefyldt, som man nu glæder sig til at komme hen til?

Kender du den energi, det giver at vide, hvad man glæder sig til - og at det nu er blevet virkelighed, at nu skal man opleve det?

Det er den energi i et samarbejde, der udløses hos alle ved et solidt arbejde omkring målsætning. Og det er den energi, der gør hele forskellen mellem, om man rent faktisk får skabt det sammen, man i virkeligheden formår – eller om man får resultater, der producerer en jævn mellemfornøjelse hos alle.

Vi har den holdning, at ingen, vi arbejder med, skal snydes for at opleve den stolthed og selvrespekt, det giver, at have ydet sit bedste – og dermed skabt det bedste. At assistere team gennem et fagligt og samarbejdsmæssigt arbejde med målsætning, der giver netop dette resultat, er derfor et af vores specialer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev