Konfliktløsning

af Charlotte Bering

Hvad enten en konflikt er opstået som en direkte konsekvens af personlige uoverensstemmelser – eller konflikten lever i form af et generelt dårligt arbejdsmiljø, der har rod i stress reaktioner, manglende indbyrdes relationer og kendskab til hinanden, forskelligheder der er blevet til frustrationer, så koster den voldsomt meget, så længe det står på. Den koster i arbejdsglæde og den koster i manglende eller dårligere arbejdsresultater. Det kalder på konfliktløsning.

Ved en trænet proceskonsulents hjælp kan sådanne fastlåste situationer opløses til det, der populært kaldes vind-vind løsninger. Det betyder, at man både kommer videre uden at nogen kommer til at opfatte sig selv som tabere, og at man lærer af det, man har været igennem, så man sidder tilbage med nogle værktøjer, der kan forhindre lignende situationer i at opstå.

Når modsætningsforhold opløses i ny fælles forståelse, er der nogle mennesker, der er vokset og har vundet deres selvrespekt og gensidige respekt tilbage.

Colinco Institute har lang erfaring i at arbejde med konfliktløsning, så det både løser den aktuelle situation - og ikke mindst - frigør og genererer energi til teamets fremtidige liv.

Som vi selv siger: "Colinco er eksperter i at finde og frigøre fællesskabets skjulte kræfter". Og vi er stolte af at kunne bidrage med det. Fordi det giver mening, på mange niveauer, kollektivt, og personligt.

 

konflikter her colinco c

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev