Kunderne om uddannelser


Udtalelser fra deltagere på
Præsentationsteknik for ledere

Udtalelser fra deltagerne på
NLP Træner Uddannelsen

Udtalelser fra deltagerne på
Colinco Lederuddannelsen

Udtalelser fra deltagerne på
Colinco Teamcoaching kursus
 
Udtalelser fra 2 dages kurset
"Få dit budskab ud"

Udtalelser fra 3 dages kurset
"Samtalen der bygger bro" 

 

cirkelfolk

 


Referencer fra Præsentationsteknik for ledere
(tidligere Træner Uddannelse for ledere)

Lene Larsen, funktionsleder:

”Træneruddannelsen kan du ikke få; den skal du tage. Du skal ville ansvaret for egen læring, og du skal have eller skabe modet til at udfordre dig selv på dine eksisterende opfattelser af ”verdens sammenhæng.” Gør du det, venter der dig en oplevelse, der ikke kan beskrives … Du bliver bedre til at undervise, lede, coache, være til stede i nu´et/situationen. Du får teknikker til at åbne for alle de gaver, samværet med andre kan give dig, og du får vished for at du kan!”

 

Berit Siegfred, funktionsleder:

”Det har været mit livs vildeste rejse på mange måder. At arbejde med underbevidstheden kræver stor professionalisme fra underviserne – hvilket de havde. Jeg har stor respekt for jeres viden og evner som undervisere. I udviste en ro, kunne favne mig og min adfærd. Jeg har kæmpet, og er kommet ud på den anden side som en mere bevidst person omkring mig selv både som privatperson og som leder. Jeg er dybt taknemmelig over denne uddannelse. ”


Vivi Lauritsen, forstander:

”Hold da op, hvor signalerer I tryghed til at klovne rundt, træde på brændpunkterne. I får os alle til at blomstre!! Og vi får set hinanden blomstre. Jeg var spændt på uddannelsen, jeg ville lære og fik lært. Transformationen skete.” 


Camilla Rønning Jølver, køkkenleder:

”Uddannelsen har mere end opfyldt mine forventninger. Jeg var ikke helt klar over, hvad jeg havde rodet mig ud i, og det har været meget spændende. Alt serveres i en stemning af tryghed. Vi farer ikke vild, skønt det virker sådan ind imellem. Forstået baglæns har alt bare hængt sammen og givet rigtig god mening. Og det virker! Der er et rigtig fint samspil mellem jer 3. i lyser af, at I har det rigtig godt, trygt og sjovt sammen – det smitter”


Helle Hjørtoft, stedfortræder for forstander:

”Uddannelsen opfyldte mine forventninger – og lidt til  formen er inspirerende og lærende. Det at blive kastet ud i øvelser lige efter teorien er en vanvittig god måde at lære på. Jeg har fået masser af viden og erfaring og gode virkemidler som formidler med mig. Og så har I en meget inkluderende måde at få os med på en personlig rejse. I er super gode til at demo´e at det virker. Jeg har følt mig godt tilpas undervejs, og I sikrer de rette betingelser at lære på.”

 

Mai-Britt Böhm, forstander:

”Uddannelsen har helt bestemt opfyldt mine forventninger – både for mig selv, men også i forhold til mit ønske om, at ledergruppen bliver bevidst om vigtigheden af at præsentere ting på en god og rigtig måde. I er alle 3 hamrende gode.”


Mie Karleby, forstander:

”Jeg er blevet udfordret, har øvet mig i et trygt rum, har leget med muligheder, har været spændt og frustreret, er kommet igennem og er blevet fortrolig med mine egne virkemidler – har udviklet mig. Jeg tror godt man kan tale om transformation! Har fået større ro i min rolle som formidler og leder, fået en klarhed, er trådt i karakter. Jeg har elsket øvelserne! Det er der, det sker for mig. God vekselvirkning, og jeg har fået information og viden nok i plenumoplæggene til at føle mig klædt på til øvelserne. I gør selv det, I siger, vi skal!"


 


Referencer fra NLP Træner Uddannelsen

Karin Høj Hansen:

”Jeg er lykkelig for at jeg har mødt jer – I er eminente til at udvikle mennesker både personligt og fagligt. I har givet uddannelse et nyt perspektiv, jeg ville ønske hele verden kunne få den fantastiske oplevelse at blive undervist af jer.Jeg har stået på kanten så mange gange i denne uddannelse, hver gang har I kunnet rumme mig og ført mig videre. Jeg takker af hjertet for at jeg har mødt jer alle 4.Og Helle: Du er stjernen af alle undervisere. Du er en fabelagtig, fantastisk, inspirerende og vidende underviser, der fører os af sted på hver vores rejse både personligt og fagligt på en måde, så vi ikke kan lade være med at kigge ind i det næste rum.”


Søren Dige:

”Man er absolut i trygge og meget kyndige hænder. Det er uden for rækkevidde”.


Mikael Hermansson:

”I giver feedback på en vidunderlig måde. Jeg er imponeret over, hvordan I time efter time kan sidde og opfange så utrolig meget. Jeg følte ren glæde ved at modtage den, fik stor lyst til at bruge den og integrere den – for eksempel da jeg uden modstand gik i gang med at ændre en næsten 40 år gammel adfærd.”

 

Camilla Juliussen:

”Jeg har oplevet en stor glæde ved at møde, opleve, skabe noget og udvikle mig sammen med så mange forskellige og fantastiske mennesker. Jeg har været imponeret over jeres fabelagtige evne til at give en meget grundig og velplaceret feedback – både i forhold til ressourcer og udviklingspunkter. Helle: Der er mange mennesker, der har skabt bevidste og ubevidste ankre i mig, men kun få mennesker har skabt så mange ankre, som jeg meget ofte udløser og bruger, når jeg vil sætte mig selv i en ressourcefuld tilstand. Du er et af disse få mennesker, og det skal du have min dybeste tak for. Din næsten skræmmende indsigt og varme omsorg for andre mennesker er meget fascinerende. Selv sorte og mørke sandheder bliver lyse og smukke, når de har været ”igennem” dig. Du er meget direkte på den mest respektfulde måde, jeg har oplevet. Befriende og beundringsværdigt. Og så lige HUMOR, HUMOR, HUMOR. Det er lige noget for mig.”


Charlotte Planfelt:


”Det har været et kæmpestort og lækkert stykke arbejde at tage uddannelsen, og undervisningen passer fantastisk til mig – også selv om jeg blev ramt af ”stress-chock”, når vi fik fem minutter til at forberede et eller andet. Jeres helt fantastiske menneskesyn og indsigt kommer til udtryk i alt, hvad I siger og gør. Jeg vokser og udvikler mig enormt."

 

René Jensen:

”Uddannelsen har givet mig et meget større kendskab til NLP. Masser af konkrete redskaber, indkapslet i en FORSTÅELSE, der vil betyde meget for mig. Og så at få lov til at modellere fremragende kapaciteter + suveræn kursusform. Tvivler på, det kan gøres bedre. Ganske enkelt!! Er så glad for det enorme fokus på, hvordan man skaber ”tilstande”, og I walker the talk hele vejen! I har gennem det hele helt unikt bevaret et totalt engagement + tænding. DET har i fanme gjort godt. Af hjertet tak.”


Finn Salomonsen:

”Min bevidsthed om at være inkluderende contra ekskluderende har taget et kvantespring, og har taget mig med! Det har været intensivt med humor, alvor, højt HØJT fagligt niveau. Og en utrolig walk the talk. I gør sgu det, I siger, I gør. I er formidable undervisere, og I har en formidabel evne til at give feedback. Ja, vi var ilde stedt, hvis I ikke mestrede det, men I er så aller…. Dygtige til det på alle planer, at det nærmest er skræmmende. Det VIL jeg også kunne. 9 år i folkeskolen, 3 år i gymnasiet, 4 år på seminariet og 1 år på universitetet. 17 spændende, udviklende og lærerige år. OG jeg har lært mere på de 16 dage denne uddannelse varer. Tak for det!”

Lars Borch Sandborg:

”En forrygende uddannelse. Form og indhold er super. Hele opbygningen med den mange små chunks fungerer bare. Tak for berigende undervisning. Jeg kan ikke specifikt sige, hvad det er, der sker, men det er stort. Denne uddannelse kan man kalde en kick start i virkelig forståelse af, hvad det vil sige at undervise – et helt igennem kvalificeret forløb. Det har været en kæmpe berigende rejse, og I er fantastiske rejseledere. Jeg kan kun anbefale det på det kraftigste.”

 

Rikke Godtfredsen:

”Uddannelsen har været en meget stor, lærerig og uforglemmelig oplevelse. Transformationen og den personlige udvikling kombineret med de undervisningsfærdigheder, jeg nu er i besiddelse af, gør, at jeg føler mig klar til at møde verden. ”


Heidi Sohn Højlund:

"Til Helle og Annette: Fantastiske mennesker med fabelagtig faglighed og god menneskelig balance. I er et kanon makkerpar med stor balance og respekt. Det glæder mig stort at have mødt damerne i verdensklasse – alle burde have chancen for at møde jer!"

Malene Silbo Raft:

"Det har været en helt fantastisk oplevelse at være på NLP Træner uddannelsen – meget lærerig. Den bedste uddannelse jeg nogen sinde har taget. Underviserne: Himmelråbende dygtige, enormt vidende og ansvarsfulde.Der har været en forrygende holdånd gennem hele forløbet. Der har virkelig været en vilje til at støtte og hjælpe hinanden."

 

Lene Brøndum Madsen:

"Uddannelse som NLP træner er helt fantastisk lærerig fagligt og personligt. Helle og Annette er dybt professionelle på alle planer. Forholdet mellem teori og praksis er tilpas og de formår at give feedback og udfordringer præcis i forhold til den enkeltes potentiale og niveau, så hver er sikret optimalt udbytte. Man bliver udfordret til det yderste og personligt lærte jeg langt mere og gennemgik langt støre personlig udvikling end jeg havde turdet håbe. Jeg har på de 2 måneder uddannelsen varede oplevet en kæmpemæssig personlig udvikling som jeg kan og vil bygge videre på resten af livet."


Vibeke Weber:

"Træner uddannelsen viste fra dag 1, at det var helt ok med STORE forventninger. Uddannelsen overgik dog langt de store forventninger, og jeg kan stadig ikke fatte alt det, jeg har fået med mig.

Personligt har jeg fået utrolig meget ud af at være ude med Carlos – helt ude på kanten rigtig mange gange. Og der har jeg følt spænding og udfordring – men aldrig skræk (ikke en gang højdeskræk). Hver eneste gang jeg har været inviteret ud på kanten, har jeg fået prompte feedback og anerkendelse for at bevæge mig derud – helt fantastisk.

Til Helle og Annette: Jeres evne til at løfte alle 15cm – vel at mærke 15 cm fra hvor vi hver især startede ud, og hvad det viser hen ad vejen, at vi kan ”tåle” – er imponerende. Vi har ikke bare været på en NLP Træner, vi har været på hver vores NLP træner og dog den samme. Helt fantastisk og smukt. Og Annette: Du er så NLP skarp, at jeg er fuldkommen målløs. Du er vanvittig kompetent, krævende på den fine måde og kærligt tilstede. Og Helle: Du er fantastisk, verdensmester i feedback. Jeg har over tid undret mig over, hvad det er, der gør dig til noget helt særligt – det må ligge et sted i dit menneskesyn. Du er og bliver forbilledlig."

 

Katerina Pitzner:

"Da jeg skulle tage uddannelsen som NLP Træner havde jeg visse overvejelser om, hvor jeg skulle tage den. Generelt har jeg meget høj værdi på kompetence, kongruens og faglighed. Disse værdier blev matchet til fulde af Helle og Annette. Desuden ønskede jeg en passende mængde udfordring, og de forstod virkelig at invitere alle deltagere til deres næste ”udspring” gennem hele forløbet. Helle og Annette oser af engagement og professionalisme. De tænder lys.

Uddannelsen er fantastisk godt tilrettelagt!! Godt struktureret, gennemtænkt ned i mindste detalje. Vidunderlig vekselvirkning mellem praktisk og teoretisk, mellem skæg og disciplin!

Tak Helle for al lærdom og din uovertrufne skarphed. Du ser ALT, hører ALT, fornemmer ALT og ”afslører” os gang på gang! Du er fantastisk. Tak Annette for dit enorme engagement, din store faglighed og din professionalisme. Du er super kongruent, you walk the talk!"

Lene Gudik Sørensen:

"En meget flot tilrettelagt og super flot formidlet uddannelse. Der er dyb kongruens med budskabet – hvilket jo er den allerbedste læringsproces for os.En meget speciel uddannelse, der foruden de undervisnings- og NLP tekniske dele giver en utrolig spændende og anvendelig indsigt i at anvende tilstande (egne og andres) som effektfuld og positiv driver i samarbejde mellem mennesker."


Henrik Lundgren Brandt:

"En fantastisk uddannelse der samler NLP på et højere plan og giver unikke værktøjer til formidling."

 

Dorte Brodén Jarset:

"Denne uddannelse rækker langt ud over mine forventninger. Har aldrig lært så meget og på så kort tid.For alle der underviser, ønsker at beskæftige sig med undervisning eller i øvrigt udfordre sig selv, kan denne træneruddannelse anbefales på det varmeste.Jeg har fået nogle fantastiske ”værktøjer” i hænderne og har på rekord tid oplevet hvilken enorm forskel, det giver i en undervisningssituation. Det er en træning på et meget højt niveau givet af de mest kompetente undervisere, jeg nogen sinde har haft. Undervisere der også tager vare på hver og en af deltagerne og som giver en feedback, der er virkelig er brugbar til næste step. Kære Helle og Annette: I er bare fantastiske hver for sig og sammen. Tusind tak for det, I har givet mig."


Karin C.T. Torndyb:

"Uddannelsen oversteg mine forventninger med mange mileskridt!Helle og Annette – I er KANON. I har et rigtig godt samspil. Jeg er ikke i tvivl om, hvorfor vi gerne vil lære lige præcis det stof, I underviser i.Jeg har godt kunnet lide den måde, I giver feedback på, meget detaljeret og det synes jeg er kanon. Det har været meget meget lærerigt. I er bare skønne." til toppenAnn K. Tvilling:"NLP Træner uddannelsen har givet mig et fabelagtigt og velplaceret boost: mod nye mål, ny faglighed og nye tilstande. I er rollemodeller, og I gør med stor kongruens det, I siger, vi skal gøre.Indholdet kan, ud over NLP Træner arbejde, transformeres direkte til mit arbejde som underviser og vejleder i en formel uddannelsesinstitution."


Torben A. Lange, Adm. Direktør, OMI A/S:

"Denne NLP Træner Uddannelse er ikke blot excellent, den er outstanding. Annette Kledal og Helle Dyrting er fremragende instruktører, der trækker tilhørerne op på højt niveau. Der er tale om et omfattende og hårdt program med et stort pensum og passende personlige udfordringer. Den afsluttende evaluering er omhyggelig og fair, og der stilles store, relevante krav."

 

Finn Sørensen, NLP Psykoterapeut & Træner, Hypnoseterapeut:

"NLP Træner Uddannelsen er en af de bedste gaver, jeg nogen sinde har givet mig selv. Helle og Annette formår at skabe det ultimative lærende miljø. Jeg har fornemmelsen, at alt nyt stof, I har præsenteret, har jeg integreret. Når jeg i dag læser manualen, behøver jeg blot at skimme for at kunne nikke genkendende til alt! Det fortæller mig, at I gennem jeres helt eminente form får serveret hver del af indholdet som en lækkerbidsken."


Lone Korsbæk, Coach

"Det er den bedste og mest læringsmættede uddannelse, jeg nogen sinde har taget. Og en stor del af hemmeligheden ligger i, at underviserne formår at skabe et helt unikt læringsrum, der gør det muligt for den enkelte kursist at foretage kvantespring i sin kompetenceudvikling. Intet mindre. Og det sker tilmed i en atmosfære af energi og overskud."


Jonna Ravnkilde Møller:

"Jeg er glad for at jeg valgte at tage min NLP Træner Uddannelse hos Helle og Annette. Jeg har ikke fortrudt et sekund. Meget kompetente træners trænere, de udstråler at de gerne vil give deres meget store viden videre. Glæder mig til at komme endnu mere ud og bruge den viden Helle og Annette har beriget mig med. Tak, tak. Stort tak."


 


Referencer fra Colinco Lederuddannelsen

Kit Grønlund, Leder, Papyrus A/S:
"Et koncept der vil bringe stor klarhed i mit liv. Genialt og virksomt!"

 
Stine Welent Andersen, viceforstander Holmstrup Efterskole:

”Tak for et par vidunderlige dage! I mødte min ånd over al forventning, og jeres legende, eksperimenterende stil gjorde kurset til noget, jeg vil tage med mig i resten af mit liv”


Lena Jensen, Socialfaglig Leder, Pensionat Kamager:

”En uddannelse der åbner døre og lukker andre. 
De nye åbne døre gør det muligt at ændre mig således, at min stilling som leder kan udvikle og forme rammerne, forstå Ånden og respekten for de medarbejdere, der er så afhængige af netop en leder, der formår dette.
De lukkede døre (blinde veje) gør det muligt at åbne millioner af nye.
I et trygt miljø har Colinco skabt ny udvikling.
Jeg mener, I er fantastiske til at skabe rum og stemninger. Tak!”


Henriette Linnemann Jørgensen, Centerleder, Rudersdal Aktivitets- og Støttecenter:

”Fantastisk. Holdet har været/er virkeligt skønt!”

 

Kim Klingenberg, Administrativ Leder, Bostedet Lionslund:

”Jeg har lært/oplevet en masse, som jeg kan relatere direkte til min dagligdag”


Michel Beauvais, Afdelingsleder, DSB IT:

"Efter endt uddannelse er jeg stadig lige så vild med jeres gennemtænkte univers, som efter mit første møde med det på jeres kursus i teamcoaching!"


Tina Pensdorf, Viceforstander, Helhedstilbudet Blindenetværket:

"God uddannelse, hvor man som deltager får viden om teori/forståelse bag Colinco Systemet OG en masse øvelse/erfaring i praksis, ved at gennemføre og videndele konkrete øvelser, cases….”


Preben Lie, Partner, Hald og Lie A/S:

”Tak for berigende samvær!”


Vibeke Weber, Impuls 1:

"Som erfaren kursusudvikler, underviser og proceskonsulent var jeg spændt på, hvad Colinco Systemet kunne give mig i mit arbejde fremover.
Én ting var jeg dog sikker på (efter at have taget en del uddannelser hos Helle): Når Helle underviser bliver jeg altid inspireret, overvældet og beriget. For det første er Helle en ganske særlig kapacitet på sit felt, og for det andet er hun et ganske særligt menneske. Et menneske, der kan spotte og tage hånd om den enkeltes potentiale og udviklingsområde – vel at mærke på en måde, der ikke forstyrrer helheden i undervisningen.
Mit personlige, professionelle mål kendte Helle på forhånd, og jeg skal love for, at hun og Colinco Systemet rammer plet. Colinco Systemet som analyseredskab giver mig i alle aspekter af mit arbejde mulighed for at lave det grundige forarbejde, som gør at et kursus, et seminar, konsulentdage jeg afholder, vil efterlade spor i folks bevidsthed. Spor, der gør, at det bliver attraktivt for dem at gøre noget nyt, noget anderledes eller blot forbedre på det, de allerede gør.
Uddannelsen har langt oversteget mine forventninger, og jeg glæder mig til at bruge Colinco systemet i mit fremtidige arbejde med mennesker."
 

Eva Kurzenberger, Afdelingsleder:

"Kære Helle. Du får et 13 tal med pil op af mig. Din undervisning er levende og fyldt med en dejlig humor, og det – sammen med et utroligt spændende indhold – har gjort, at jeg ikke har kedet mig et øjeblik.
Dit koncept er genialt!
Jeg kan gå direkte hjem og bruge det i mit daglige arbejde. Jeg har fået fuld valuta for pengene. Tak for det."


Poul Zielke, Mentormind:

"Det er så stort, at det ikke kan siges med ord!"


Conny Thougaard, HR – medicinalvirksomhed:

"Super kombination af teori og praksis. Meget fyldestgørende og lækkert kursusmateriale. Til alle, der vil tage denne uddannelse: Vær parat til at bruge dig selv og dine erfaringer på en ny og spændende måde – til stort udbytte for din egen udvikling og læring i samspil med andre.
Vi lærer at give/undervise/yde fra egne erfaringer i en fantastisk kombination med konceptet. Livslang læring. Tak for det!"


Malene Silbo Raft:

"Helle har en fantastisk og enestående måde at formidle på. Jeg har deltaget på en meget givende uddannelse, som var kanon tilrettelagt. Kursusindholdet er dybdegående og alligevel meget nænsomt og fantastisk virksomt. Jeg glæder mig meget til at bruge det."


Torben A. Lange, Direktør:

"Colinco Systemet er helt genialt. Uddannelsen er meget veltilrettelagt og meget effektiv med et ideelt miks mellem undervisning, meget illustrative øvelser og refleksion. Helle Dyrting er en skarp iagttager og en yderst rutineret og underholdende underviser. Materialet er helt i topklasse - her tænkes både på bogen "Fællesskabets skjulte kræfter" og på de 2 omfattende manualer. Alt er "lækkert", velstruktureret og på alle måder lige til at gå til.
Jeg har allerede taget den nye lærdom i anvendelse og er blevet bekræftet i min tro på konceptet.Enhver der arbejder i eller med organisationen, det være sig private eller offentlige - fritid og arbejdstid, vil have stort udbytte af en Colinco uddannelse."

 

Magne Uldall-Jessen, Chefkonsulent, Indehaver af MUKON:

"Colinco Systemet er et længe savnet koncept til at befordre teamprocesser. Samtidig er det meget relevant i fusionsprocesser. Uddannelsen indfriede i høj grad mine forventninger og undervisningsformen var helt i top.
Smukke, gennemførte og logisk strukturerede materialer.”
til toppenJens Hansen, Freelance konsulent:"Som linieleder kan denne viden være afgørende for trivsel og realisering af de forretningsmæssige mål. Colinco Systemet tager fat på det niveau, hvor den rette dominobrik påvirkes til proaktiv, positiv påvirkning af det øgede pres, som mennesker, afdelinger og organisationer oplever. Et pres der påvirker samarbejdet, resultatorienteringen, stressniveau m.v.
Colinco Systemet er ikke symptombehandling. Colinco Systemet tager fat fra starten og har målet for øje."


Vibeke Bergendorff, Sygeplejerske, freelanceunderviser, sygeplejefaglig vejleder:

"Jeg havde bare så mange aha-oplevelser. Jeg vil absolut bruge det, jeg har lært på uddannelsen fremover. Colinco Systemet er absolut relevant. Underligt at ingen har tænkt på det før!
Materialet er et flot layout, som giver en ekstra dimension til uddannelsen. Meget gennemarbejdet og lækkert materiale – lige til at bruge.
Det har været en stor oplevelse. Jeg har virkelig oplevet Colinco Systemet brugt i praksis. I har været fantastisk dygtige og søde. Samspillet mellem jer har været et godt samlingspunkt."


Lene Gudik-Sørensen, Projektleder TDC:

"Særdeles relevant uddannelse for mit arbejde og meget inspirerende. I hvilket omfang, jeg vil bruge det samlede koncept er endnu uklart for mig, da jeg ikke til daglig arbejder med organisatoriske forandringer, men som ”bruger” af store forandringer er der masser af plads til forbedringerne.
Uddannelsen indfriede til fulde mine forventninger, og hvad angår materialerne har jeg aldrig set dem bedre.
Forløbet er meget kompakt, så det er vigtigt at have tid udover selve kursustiden til at læse op. Derfor er de to dages refleksion og sparring værdifulde."

 

Lone Korsbæk, Miljøsagsbehandler, Vestsjællands Amt:

"Her er svaret på et spørgsmål, jeg har tumlet med i mange år. Jeg har gennem årene spurgt mig selv: ”Hvad er det nu lige, der mangler her, for at vi for alvor kan få flow i samarbejdet, få noget fra hånden – samtidig med at vi bevarer glæden og energien?” Med denne uddannelse og Colinco konceptet har jeg både fået svaret og kompetencen til at gøre noget ved det. Jeg har personligt oplevet styrken i konceptet og kan ikke vente med at få det udbredt til andres kendskab. Det fortjener alle."


Berit Ladefoged, Leder, Papyrus A/S:

"Jeg oplever, at den indsigt jeg har fået omkring team og hvilke kræfter der virker i dem, giver mig muligheden for selv at være et godt teammedlem – og vide hvordan man kan sætte team i gang. Det kommer til at forandre meget for mig fremover."


Arnt Pedersen, coach:

"Der er i uddannelsen en meget fin rød tråd. Uddannelsen er grundigt gennemarbejdet og dækker derfor sit område meget fint. Det mest spændende ved uddannelsen er, at du hele tiden bliver udfordret på flere niveauer, og derfor også bliver testet på din egen evne til at indgå i den mangfoldighed af indtryk, der er, når det handler om aktivt at involvere sig i mennesker."
Kit Grønlund, Leder, Papyrus A/S:"Et system der vil bringe stor klarhed i mit liv. Genialt og virksomt!"
til toppen
 

  


Referencer fra Colinco Teamcoaching kursus

Michel Beauvais, Afdelingsleder DSB:

"Kurset handlede for mig om meget mere end teamcoaching. Det handlede i dén grad om forandringsledelse; om hvilke mekanismer, der skal i spil ved forandring af en hvilken som helst gruppe mennesker. Det gav en utrolig god indsigt i betydningen af samspillet mellem faglige og sociale kompetencer. Kurset gav mig konkrete coaching- og ledelsesværktøjer, og det blev gjort meget konkret, hvordan man tilrettelægger et udviklingsforløb af et team, hvor værktøjerne indgår. Jeg har umiddelbart efter kurset anvendt dele af det lærte med positiv effekt - både strategisk og operationelt."


 
 

Referencer fra kurset "Få dit budskab ud"

Lene Juul Pedersen, pædagog, Rudersdal Aktivitets- og Støttecenter:

”Det havde en rigtig god virkning at arbejde med samme emne gennem de 2 dage og bruge den feed back der blev givet undervejs.
Jeg oplevede det som det bedste kursus jeg har deltaget i til dato. Det var godt at det var et kursus med få deltager, ellers tror jeg ikke at jeg ville have flyttet mig så meget som jeg oplevede at jeg gjorde.
En udvidelse af kurset kunne være at arbejde med et dikteret emne.
Grundlæggende lærte jeg på kurset at jeg godt kunne stå frem for en mindre gruppe og fortælle om et emne, jeg havde forberedt mig på og at den usikkerhed jeg føler når jeg gør det, ikke ses lige så tydeligt af tilskuerne som den føles inde i min krop. Det var en stor personlig udfordring og kurset får mine bedste anbefalinger.”
 

Marianne Olsen, pædagog, Rudersdal Aktivitets- og Støttecenter:

”Jeg synes det var et fantastisk godt kursus og jeg nød begge dage, Jeg fik nogle rigtige gode værktøjer og kan stærkt anbefale dette kursus til alle. Der var en rigtig god og brugbar feedback. Jeg kan så her benytte lejligheden til at takke endnu engang, for et super kursus.”

Referencer fra kurset "Samtalen der bygger bro"

Annette Fehmerling, Faglig Leder, Psykiatri og Handicap, Rudersdal Kommune:

"Med Colincos kommunikationskursus ("Samtalen der bygger bro") fik vi meget mere end et godt redskab, og en god strategi til at kommunikere og samarbejde med de borgere, som vi tidligere har haft svært ved at opnå god forståelse og dialog med. Vi blev også dygtigt trænet til at forstå, hvordan vi mentalt kan arbejde med os selv og tage ansvar for, hvordan kommunikationen og samarbejdet med borgere og andre samarbejdsparter udvikler sig."

 Liselotte Holt, Sagsbehandler, Psykiatri og Handicap, Rudersdal Kommune:

"Kurset gav fornyet inspiration og energi til fortsat at turde tro på, at det er muligt med ægte dialog og samtale i selv ganske vanskelige situationer og forløb. God vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, korte øvelser og afprøvning i praksis, alt med afsæt i stor viden om kommunikation og udfordringerne i det konkrete, sociale arbejde."

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev