Præsentationsteknik for ledere

af Helle Dyrting

Vi tilbyder denne uddannelse afholdt internt i virksomheder og organisationer.

Kontakt venligst Helle Dyrting og hør nærmere om hvordan uddannelsen Præsentationsteknik for ledere typisk arrangeres og hvordan den kan tilpasses jeres behov.

Som leder har du en værktøjskasse med ud på til dine forskellige opgaver. Værktøjer som du kan give til andre og lære dem at bruge. Det absolut vigtigste og stærkest virkende værktøj, du har med, og som afgør, hvor effektivt du får implementeret det, du giver dine medarbejdere eller siger til dem – er dig selv. Hvor kongruent og troværdig, du selv er med de meddelelser, du ønsker at sende af sted gennem din kommunikation. Hvor stærkt du selv lyser af at kunne og være det, man skal kunne og være, for virkelig at bringe dine budskaber ud i virkeligheden. Og det gælder jo ikke kun, når du skal formidle noget til dine kollegaer eller medarbejdere. Det gælder i alle de situationer, hvor du i en eller anden sammenhæng skal præsentere et oplæg for andre.

Læs hvad tidligere deltagere har sagt om uddannelsen

 

Om uddannelsen

Helle Dyrting er den centrale underviser på uddannelsen.

Uddannelsen Præsentationsteknik for ledere er målrettet til på den mest optimale af alle måder at give dig

  1. den dybeste indsigt i din egen kommunikation og hvad du rent faktisk får sendt ud
  2. en eminent træning hen mod at kommunikere ud fra det mest troværdige punkt i dig selv
  3. en række uvurderlige værktøjer, der gør det muligt for dig som leder at lave et oplæg til dine medarbejdere, der virkelig får involveret alle og inviterer dem ind i det, du siger.

Vi skaber et lærende, støttende, udforskende og samtidigt udfordrende miljø, som skaber de betingelser der skal til, for at du kan blive dén, du dybest set rummer kapaciteten til at være, når du skal stå foran mennesker og præsentere noget.

Colincos uddannelse Præsentationsteknik for ledere kan ses som et avanceret pædagogikum, hvor du finder ind til den, du virkelig er som formidler - samtidig med, at du ved, at du behersker stoffet og alle de facetter, som gør dig til en dygtig formidler. Det, det handler om, er din egentilstand. Du vil modtage megen træning i at arbejde med og styre dit eget energifelt. Det er kendskabet til og indsigt i det, der giver dig adgang til alle de ressourcer, du har brug for i enhver formidlingssituation.

På én af de flips, der hænger i rummet, du træder ind i til denne uddannelse, står der: ”Din rækkevidde er andre menneskers sikkerhedsnet!” Det betyder, at din rummelighed og din evne til at håndtere menneskers forskellighed på en inkluderende måde, er altafgørende for, hvor trygge og tillidsfulde dine tilhørere/medarbejdere og dem, du i øvrigt arbejder med, vil være ved at turde lave de forandringer, du introducerer dem til. Og den vished, styrke og tro på dem, du lyser af, overføres til dem som en sikker platform, de kan stå på. Blandt andet derfor er du selv det stærkeste værktøj, du har med ud i din hverdag.

Uddannelsen Præsentationsteknik for ledere giver dig den dybeste indsigt, du kan få, i hvilket redskab, du er. Hvad du dybest set rummer og kan give. Hvilket fantastisk potentiale, du har i dig. I mødet med og integrationen af det, vil du komme til at lyse af, hvor meget du dermed også vil evne at se af fantastiske ting i andre mennesker. Det er et unikt udgangspunkt for det, man kalder ”rapport”, som er den proces vi bruger til at skabe den tillidsfulde kontakt til et andet menneske.

I er velkomne til at kontakte Helle Dyrting for yderligere information:
mobil 4017 2032
email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Referencer fra deltagere på Præsentationsteknik for ledere (tidligere kaldet Træner Uddannelse for ledere)

Lene Larsen, funktionsleder:

”Træneruddannelsen kan du ikke få; den skal du tage. Du skal ville ansvaret for egen læring, og du skal have eller skabe modet til at udfordre dig selv på dine eksisterende opfattelser af ”verdens sammenhæng.” Gør du det, venter der dig en oplevelse, der ikke kan beskrives … Du bliver bedre til at undervise, lede, coache, være til stede i nu´et/situationen. Du får teknikker til at åbne for alle de gaver, samværet med andre kan give dig, og du får vished for at du kan!”

 

Berit Siegfred, funktionsleder:

”Det har været mit livs vildeste rejse på mange måder. At arbejde med underbevidstheden kræver stor professionalisme fra underviserne – hvilket de havde. Jeg har stor respekt for jeres viden og evner som undervisere. I udviste en ro, kunne favne mig og min adfærd. Jeg har kæmpet, og er kommet ud på den anden side som en mere bevidst person omkring mig selv både som privatperson og som leder. Jeg er dybt taknemmelig over denne uddannelse. ”


Vivi Lauritsen, forstander:

”Hold da op, hvor signalerer I tryghed til at klovne rundt, træde på brændpunkterne. I får os alle til at blomstre!! Og vi får set hinanden blomstre. Jeg var spændt på uddannelsen, jeg ville lære og fik lært. Transformationen skete.” 


Camilla Rønning Jølver, køkkenleder:

”Uddannelsen har mere end opfyldt mine forventninger. Jeg var ikke helt klar over, hvad jeg havde rodet mig ud i, og det har været meget spændende. Alt serveres i en stemning af tryghed. Vi farer ikke vild, skønt det virker sådan ind imellem. Forstået baglæns har alt bare hængt sammen og givet rigtig god mening. Og det virker! Der er et rigtig fint samspil mellem jer 3. i lyser af, at I har det rigtig godt, trygt og sjovt sammen – det smitter”


Helle Hjørtoft, stedfortræder for forstander:

”Uddannelsen opfyldte mine forventninger – og lidt til  formen er inspirerende og lærende. Det at blive kastet ud i øvelser lige efter teorien er en vanvittig god måde at lære på. Jeg har fået masser af viden og erfaring og gode virkemidler som formidler med mig. Og så har I en meget inkluderende måde at få os med på en personlig rejse. I er super gode til at demo´e at det virker. Jeg har følt mig godt tilpas undervejs, og I sikrer de rette betingelser at lære på.”

 

Mai-Britt Böhm, forstander:

”Uddannelsen har helt bestemt opfyldt mine forventninger – både for mig selv, men også i forhold til mit ønske om, at ledergruppen bliver bevidst om vigtigheden af at præsentere ting på en god og rigtig måde. I er alle 3 hamrende gode.”


Mie Karleby, forstander:

”Jeg er blevet udfordret, har øvet mig i et trygt rum, har leget med muligheder, har været spændt og frustreret, er kommet igennem og er blevet fortrolig med mine egne virkemidler – har udviklet mig. Jeg tror godt man kan tale om transformation! Har fået større ro i min rolle som formidler og leder, fået en klarhed, er trådt i karakter. Jeg har elsket øvelserne! Det er der, det sker for mig. God vekselvirkning, og jeg har fået information og viden nok i plenumoplæggene til at føle mig klædt på til øvelserne. I gør selv det, I siger, vi skal!"

 
Se også referencerne fra NLP Træner Uddannelsen klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev