Lederuddannelser

af Helle Dyrting

Vi har stor erfaring med at designe og afholde uddannelser, store og små, åbne og interne. Alle vore uddannelser drejer sig om tre ting: kommunikation, ledelse og team - og alt hvad dette indeholder af emner og udfordringer.

gruppelkmaj09

Uddannelserne afholdes for tiden kun internt i virksomheder og organisationer, som indkøber dem til opkvalificering af et hold ledere eller medarbejdere, eller for at uddanne et hold interne konsulenter, der skal varetage implementering af nye tiltag. Nogle gange går flere organisationer fra samme branche sammen om at samle et hold. Uddannelserne afholdes gerne "in house" hos jer, hvilket sparer udgifter til kursussted.

-- o --

Vi har to store "klassiske" uddannelser: Præsentationsteknik for ledere læs mere og Colino Lederuddannelse om Colinco Systemet læs mere. De har begge har haft stor søgning og er afholdt gennem flere år.

Herudover har vi designet adskillige store og små uddannelser specielt til det behov, en kunde har stået med. Det være sig uddannelse af en hel stab af proceskonsulenter, flere hold af ildsjæle, forandringsagenter m.fl. Det er ofte uddannelse på ganske højt niveau: train-the-trainer-uddannelser, hvor et hold uddannes til at uddanne kollegaer i egen organisation. En god besparelse for kunden - og en særlig fornøjelse for os.

Præsentationsteknik for ledere har NLP Master Trainer Helle Dyrting som kaptajn. Der har skabt sig ganske store oplevelser og kvantespring, såvel personligt som fagligt, hos deltagerne. Kan du samle et hold på 12-18 personer i dit ledernetværk, vil dette absolut være "gaven til lederen der har alt - og gerne vil videre". Læs hvad tidligere deltagere siger klik her

Colinco Lederuddannelse er målrettet ledere på alle niveauer og har været et særdeles populært og kærkomment bidrag til andre former for lederuddannelser, fordi den er så direkte praktisk anvendelig. Den har et solidt teoretisk udgangspunkt, men teorien tages hele vejen med ind i hver enkelt deltagers praksis, og har for rigtig mange betydet den afgørende forskel, der gjorde, at de både fik konkrete værktøjer til forståelse og forandringsarbejde, og ikke mindst; - det fornødne mod til at kunne gå direkte tilbage i deres egen virkelighed og skabe de ønskede forandringer. Læs hvad tidligere deltagere siger klik her

-- o --

Påtænker I at uddanne et hold hos jer, vil det være vigtigt og en rigtig god idé at inddrage os i planlægningen så tidligt som muligt. En af vores særlige spidskompetencer er at få øje på det specielle behov / den iboende udfordring, og dernæst designe præcis det forløb, der møder det og tager handsken op. Vi planlægger form og omfang, så det er tilpasset jeres rammer og virkelighed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev