NLP uddannelser

af Helle Dyrting

NLP tilbyder forståelse af og træning i kommunikation på et højt niveau. Ikke mange er kommet igennem en NLP træning uden serier af aha oplevelser, dybe forståelser af, hvorfor nogle kontakter lykkes og andre ikke gør – og ikke mindst med en række geniale værktøjer til at blive fleksibel i sin egen kommunikation og dermed kunne nå mange flere mennesker, end man kunne før.

Colinco Institute tilbyder NLP Uddannelser på alle tre niveauer samt et intensivt 3 dages NLP kursus "NLP Kernekursus", og vi vil mene, at de er relevante for alle – uanset hvor man arbejder i en organisation.

NLP uddannelser afholdes internt i virksomheder og organisationer, eller når et hold på anden vis har samlet sig og ønsker uddannelse indenfor NLP.

Går I med overvejelser om en NLP uddannelse, eller vores intensive 3 dages NLP kursus, afholdt internt hos jer, er I velkomne til at kontakte Helle Dyrting og høre nærmere.

Er I én eller flere, men ikke er nok til at udgøre et helt hold, er I velkommen til at kontakte os og høre, om der er et internt hold under planlægning et sted, hvor flere kan deltage.

Læs om
NLP Kernekursus 3 dage
NLP Practitioner Uddannelse
NLP Master Practitioner Uddannelse
NLP TrænerUddannelse

nlp foren logo

Colinco Institute er medlem af NLP Foreningen i Danmark og vores NLP uddannelser er godkendt af denne.

abnlp5cm

Colinco Institute er certificeret medlem af The American Board of Neuro-Linguistic Programming ABNLP. Helle Dyrting er ABNLP certificeret NLP Master Trainer.

anlp5cm

Helle Dyrting er certificeret Trainer Member of ANLP International.

hnlp5cm

Colinco Institutes NLP uddannelser v/ NLP MasterTrainer Helle Dyrting er godkendt af HNLP "The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology" ved NLP Master Trænerne John Overdurf og Julie Silverthorn. Desuden har vores NLP Træner uddannelse en særlig anbefaling med fra disse to.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev