En stærk vision

af Helle Dyrting

Et af de fornemmeste styreredskaber for en organisation i bevægelse er en vision. En forestilling om, hvad man gerne vil være, kunne og gøre sammen.

En stærk vision er en, der er flyttet ind under huden på ethvert medlem af organisationen, og som giver kræfter og energi og mening. En der gør at man sejler stærkt og målrettet i medvind, og ikke standser op i modvind.

En stærk vision er én, lederne kan kommitte sig til og er enige om. Og hvor alle medarbejdere har budt ind, bygget med og sagt ja.

Det kræver en sikker proces med en klar struktur.

Vi har udviklet et fremragende visionsværktøj, der sikrer jer en dybt inspirerende og solid proces hen til at formulere den vision, der skal være jeres ledestjerne. I får samtidig gennemarbejdet og forholdt jer til alle aspekter ved den situation, I har som udgangspunkt, og til de udfordringer, I stiller op for jer selv sammen med visionen. Det vil sige, I også får en ret præcis føling med, hvilken kompetenceudvikling på alle områder, der skal iværksættes, for at organisationen skal lykkes med at realisere sin vision.

Og ja! Vi taler om visioner som noget, der kan/skal realiseres. En vision betyder, at man har skabt en forestilling sammen om noget, man virkelig ønsker. I vores forståelse er der intet til hindring for, at man lykkes med efterfølgende at skabe det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev