Socialtilsyn dokumentation

af Helle Dyrting

Der stilles store krav til det sociale område i dag. Der skal tænkes i mål, delmål, effekt og evaluering. Og der skal dokumentation til. Der er hårdt brug for et effektivt og enkelt værktøj, som fungerer i praksis, samler personalet - og sparer tid og energi. Det værktøj har Colinco udviklet! Det vil give jer et løft i arbejdet og, i forbindelse med socialtilsyn, en kvalificeret dokumentation af jeres indsats!

Ring til Helle Dyrting for en snak om jeres situation, og hvordan modellen kan implementeres hos jer.

Colinco Dokumentationsmodellen

er udviklet af Helle Dyrting. Den er let at implementere, den skaber klarhed, den teambuilder, og den får handleplan,  indsats og evaluering til at lykkes! Så I leverer dét, der kræves ved socialtilsyn. Fordi modellen sikrer, at I alle ved det samme, forstår det samme, og trækker i samme retning. Så giver dokumentation pludselig mening. Det er borgeren det handler om.

dokomentations modellen colinco 

En handleplan, der er knivskarp

Colinco Dokumentationsmodellen giver jer en gennemført, logisk og let forståelig systematik. Den guider jer nemt og enkelt hen til at udarbejde en knivskarp, rehabiliterende handleplan for hver enkelt borger.

Kvalitetsmodellen, VUM og Socialtilsyn

Når I følger Dokumentationsmodellens enkle trin, opfylder I alle kriterier og krav til dokumentation fra kvalitetsmodellen og den rehabiliterende tilgang. Med Dokumentationsmodellen  sikrer I også de bedste forudsætninger for den uddybende dialog mellem jer, bestiller og tilsyn. Lyder det for godt til at være sandt, vil du gerne have det forklaret lidt grundigere? Så ring til os og lad os forklare ...

Evaluering er ikke det nemmeste

Med implementering af Colincos model for dokumentation får I en evalueringskultur, der fungerer i praksis! Der er altid travlt, og hvem når lige at samle erfaringer op og evaluere alt det, vi alle sammen går og gør. Evaluering er vigtig. De sejre I opnår sammen - de skal samles op. Ja, det lyder lidt spøjst at tale om sejre på et område, hvor der ikke uddeles guld, sølv og bronze. Men vi ser sejrene, og vi ser den faglige stolthed, der hvor Colinco Dokumentationsmodellen er implementeret.

Colinco har stor erfaring med det socialfaglige område

For vi har selv arbejdet der ude i rigtig mange år! Dokumentationsmodellen er udviklet på baggrund af erfaring. Hvordan er virkeligheden, hvad er praksis, og hvor ligger udfordringerne? Hvordan gøre det enkelt, meningsfuldt - og tidsbesparende? Det giver Dokumentationsmodellen svaret på. Modellens systematik er baseret på en yderst grundig research af de enkelte elementer i de krav, der stilles.

På forkant med Socialtilsynet

Med dette værktøj vil I være rigtig godt klædt på til dokumentation og evaluering af det faglige arbejde, og I vil være på forkant med Socialtilsynet.

Kunne du tænke dig at tale med andre, der har implementeret og bruger Colinco Dokumentations Modellen i det daglige arbejde, så ring til Helle på  4017 2032 og hør, hvem du kan henvende dig til. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev