Samarbejdspartnere

Vi har den glæde at samarbejde med folk, der beskæftiger sig med kommunikation og samarbejde i samme ånd som vi selv.

Expand

Intet firma kan klare sig uden den sikkerhed og tryghed det giver, at hele arbejdet med at holde firmaet up to date på it-området bliver håndteret af nogen, der er fremragende til det, de laver. Sådan en partner har vi været heldige at finde:

Tekfix

 

 

 

 

Expand 

expand logo   annettek

Colinco Institute har et tæt samarbejde med EXPAND v/ Annette Kledal. Expand er absolut førende indenfor Coaching. Vi er stolte af at kunne henvise de af vore kunder, der er interesserede i en coachuddannelse hertil.

Expand leverer kompromisløst absolutte kvalitetsuddannelser inden for coaching. Expands grundlæggende coachuddannelse var den første i Danmark, som opnåede International Coach Federations godkendelse som ”Approved Coach Specific Training Hours”, ACSTH. Det betyder, at uddannelserne lever op til de krav og standarder, som ICF har defineret.

Expand er grundlagt af Annette Kledal, som også i dag driver virksomheden, og som hele tiden udvikler den, i takt med den stadige udvikling på området.

Expands og Colinco Institutes samarbejdsrelation strækker sig mange år tilbage, så vi kender indgående hinandens krav til kvalitet og hinandens etiske standarder. Vi har stor glæde af samarbejdet, hvor vi supplerer hinanden på bedste vis.

Så vi ved hvad vi gør, når vi med glæde og vores allerbedste anbefaling henviser coaching interesserede til Expand  klik her

 

 

 


Tekfix.dk
 

TekFix beskæftiger sig med hjælp, råd og vejledning til virksomheder og private. Vi udføre bl.a. opgaver som fejlfinding, fjernsupport, opgradering og reparation af computere, hjælp til installation af programmer,  opsætning af computerudstyr såsom internet, lokalnetværk, også trådløst, printere, routere og meget mere.

Besøg Tekfix på www.tekfix.dk/

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev