Colinco Institute

 af Helle Dyrting

Colinco Institute er et konsulentfirma med den viden, erfaring og komplette kompetencevifte, der skal til for at skabe de forandringer, I ønsker. Vi er specialister i organisations-, leder- og teamudvikling.

Firmaet blev grundlagt af Helle Dyrting og Charlotte Bering for 20 år siden, og hele vores virke baserer sig på vores eget koncept, Colinco Konceptet - et unikt koncept, der til fulde har demonstreret sin styrke. Konceptet er skabt og udviklet af Helle Dyrting, og igennem alle årene løbende videreudviklet af Helle Dyrting og Charlotte Bering, så det hele tiden imødekommer de udfordringer, vores kunder aktuelt efterspørger assistance til at løse, og så det står stærkt i sin formidling og implementering i en stadig skiftende virkelighed.

Colinco Konceptet arbejder ud fra et praksisorienteret teorifundament, der går dybt ind i forståelsen for de egentlige bærende kræfter i en arbejdskultur. Det betyder, at den viden om kulturen, Colinco Institute arbejder ud fra og planlægger forandringsprocesser ud fra, bliver så præcis og omfattende, at vi får fat omkring de helt afgørende elementer, der i sidste ende afgør, om en udvikling faktisk finder sted eller ikke.

Det er den samme viden og de mange års erfaringer med at omsætte den i praksis, der er bygget ind i de leder- og teamudviklinger, vi arbejder med. Det vil sige, at vi ikke kun selv er dem, der arbejder med en udviklingsproces i en arbejdskultur. Vi lærer også ledere og medarbejdere at forstå og arbejde på denne måde, så de selv kan videreføre en ønsket udviklingsrejse.

Colinco Institute har gennem årene løst alle slags opgaver – i alle grader af kompleksitet og til alles tilfredshed. Fra interne lederudviklingsforløb, medarbejderudvikling, større organisatoriske forandringsforløb til træning af enkelt team og konfliktløsning. Vi har lavet evalueringsrapporter, kulturanalyser og designet projektplaner for fusioner og tilsvarende flytteprocesser.

Sideløbende med vores konsulentydelser tilbyder vi en søjle af uddannelses- og kursustilbud, der er gennemarbejdet til at levere den kvalitet, vi kræver som standard for alt, vi laver.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev