Hvem er vi

Helle Dyrting

Charlotte Bering


Firmaet blev grundlagt af Helle Dyrting og Charlotte Bering for 20 år siden. Vi har igennem alle årene været den faste stab og drevet firmaet med samme dedikation og engagement og samme interesse i at forstå og imødekomme dét, der rører sig rundt omkring på arbejdspladserne.

Hele vores virke baserer sig på vores eget koncept, Colinco Konceptet, som er skabt og udviklet af Helle Dyrting, og igennem alle årene løbende videreudviklet af Helle Dyrting og Charlotte Bering.

elle  

Helle Dyrting Colinco Inbstitute hv

Helle Dyrting   
Direktør, konsulent, underviser.

tel. 4870 2032
mobil 4017 2032   
email  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannelser: Cand.phil., pædagog, internationalt certificeret NLP Master Trainer, diverse kurser på psykologistudiet og merkonomuddannelsen.

Direktør i Colinco Institute. Har grundlagt Colinco Institute og er skaberen af Colinco Konceptet. Udvikler løbende Colinco Konceptet i samarbejde med Charlotte Bering.

Varetager konsulent- og undervisningsopgaver, yder ledelsessparring og udarbejder udviklingsforløb for virksomheder og organisationer. Underviser på instituttets uddannelser og udvikler og tilrettelægger uddannelser og undervisning for ledere og konsulenter indenfor faget.

Har haft selvstændig konsulentforretning i mange år - afbrudt af nogle år som ansat i andet konsulentfirma. Har tidligere arbejdet som seminarielærer, haft pædagogisk arbejde med belastede unge og multihandicappede og drevet andre forretninger blandt andet en musikcafé i København. Indimellem dette en del længerevarende udenlandsrejser.

 

charlotte 

Charlotte Bering Lotte Bering

Charlotte Bering 
Illustrator, udvikler

tel. 4870 2032
mobil 4018 2032  
Email  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Uddannelser: Maler og grafiker fra Kunstakademiet i København. Musikpædagog fra Musikkonservatoriet i København.

Colinco Træner, NLP Træner.

Deltager i udviklingen af Colinco Konceptet med fokus på den visuelle formidling, og kreerer illustration, design og layout på Colincos undervisningsmaterialer og produkter.

Har tidligere været skolelærer, seminarielærer og lærer indenfor fritidsundervisningen med undervisning i musik og tegning, maleri og skulptur. Har i en årrække arbejdet med formgivning indenfor industrielt design. 

 

 

Kontakt os

*skal udfyldes
Navn*
Indtast dit navn

Evt. Firmanavn
Please write a subject for your message.

Email*
Indtast email addresse.

Besked*
Indtast besked.

Invalid Input

Tilmeld dig vores nyhedsbrev